Lesertips

Lesertips er sendt inn fra våre lesere. Her kan du lese om tips til turer, utstyr, kajakk, bekledning og mye mer. Kanskje du har noen tips du vil dele?

Kajakktralle fra Seakayakinguk

I denne utgaven vil jeg komme med et tips selv. Jeg har prøvd mange kajakktraller i min padlekarriere, og fram til nå har jeg brukt en tralle fra Eckla som har fungert fint. Men den er stor og krever godt feste til kajakken om den skal brukes på ujevnt underlag.

Sko med feste på svabergene

Christin Larsen er helårspadler opprinnelig fra Senja og har padlet mye rundt om i landet de siste årene. Hun er aktiv i Os padleklubb og en humørspreder av de sjeldne. Hun vil framheve betydningen av gode sko.

Kort taueline på dekk

Anja Rydning er en ivrig helårspadler i Bergen som har laget seg et lite arrangement av bånd, utløser og karabinkroker på framdekket. Dette mener hun er et godt hjelpemiddel ved padling, og har alltid denne festet på dekk og klar til bruk.

Camp-x Backpacker 1 gapahuk

Jeg har et godt brukt 20 år gammelt Helsport Stetind-telt. Det er egentlig mer enn lett nok (1,67 kg), men det har irritert meg at den innvendige høyden kun er 90 cm, slik at jeg aldri kan sitte helt oppreist. Jeg var på jakt etter et nytt lett telt, med bedre innvendig høyde. Etter å ha prøvesittet og ligget i en Campx gapahuk, tenkte jeg at det til tross for en nesten mistenkelig lav pris var en interessant telt-hybrid som fortjente utprøving.