Greit å vite

Privat initiativ og dugnader ga resultater

Privat initiativ og dugnader ga resultater

På Buarøyna vest for Hjellestad og øst for Klokkarvik sør for Bergen har en padleentusiast gått i gang med å lage en leirplass med teltplasser på en fantastisk beliggenhet. Padleturen fra Fana kajakklubb tar rundt halvannen time,og fra Milde båthavn kortes turen ned til en time.

Elvas veteraner

Elvas veteraner

Nok en gang har du satt deg i kanoen for å la strømmen ta deg med nedover ei stille og rolig elv. Vannet er helt klart, og det er god sikt ned til bunnen på de grunneste partiene. Det er en fin og varm sommerdag og du merker fort at her finnes mye liv av forskjellig slag.

Når du vil padle med ren samvittighet

Når du vil padle med ren samvittighet

Husker du den litt koselige mannen i TV-serien Livet på Saltkråkan? Den svenske kajakkprodusenten Melker er oppkalt etter ham. Navnet gir assosiasjoner til hav og sol. Gründeren Pelle Stafshede vil også at vi skal tenke miljø. Ja, han tenker på hele verden!

Å kjøre bil med kajakk på taket

Å kjøre bil med kajakk på taket

Ingenting har hatt større betydning for min padling, enn å få egen bil. Til tross for padlesportens unektelige miljøriktige image, er bilen en temmelig integrert del av det å padle. Derfor kan det være en god ide å vite hvordan en båt bør spennes på bilen.