Annonsørinnhold

Padleparadiset Kroatia

Padleparadiset Kroatia

Glassklart hav som holder 20 grader, grillet blekksprut, sand, masser av sol og dyktige guider, er nøkkelord for årets lesertur til Kroatia.

Slik finner du det beste lånet til nytt utstyr

Slik finner du det beste lånet til nytt utstyr

ANNONSE: Når du skal låne penger, uansett hva formålet med lånet er, så er det en ting som er veldig viktig og det er å finne det lånet som gir deg best vilkår. Det er rett og slett fordi det koster penger å låne penger, og dermed kan forskjeller i størrelsen på renter og gebyrer ha mye å si for hva du ender opp med å betale for ditt lån.

5 kule nettsider for norske menn

5 kule nettsider for norske menn

Vi bruker stadig mer tid på nett, men samtidig begynner vi å bli mer kritiske til hvilke nettsider vi faktisk følger. Med alt som finnes av det som kun kan kalles nettsøppel er det ikke alltid like lett å finne nye kule nettsider, men vi har saumfart nettet etter de aller beste sidene som alle norske menn bør følge. Her er våre favoritter:

Padleekspedisjoner på Svalbard

Padleekspedisjoner på Svalbard

Foto over: Noora Partamies, Svalbard Wildlife Expeditions Om du ønsker deg en kajakktur noe utenom det vanlige, er Svalbard en fristende destinasjon for mange. Svalbard Wildlife har satt opp to turer med kajakk kommende sommer, en syv dagers ekspedisjonstur i fjordene i hjertet av Svalbard, og en fire dagers tur i Billefjorden. Innlagte toppturer hører med til opplegget.