6156 Views

Kajakktralle fra Seakayakinguk

I denne utgaven vil jeg komme med et tips selv. Jeg har prøvd mange kajakktraller i min padlekarriere, og fram til nå har jeg brukt en tralle fra Eckla som har fungert fint. Men den er stor og krever godt feste til kajakken om den skal brukes på ujevnt underlag.

Juli 02, 2019
Skrevet av:

Hallvard Torp

Ned til naustet mitt er det bratt og stien har ganske grov grus. Her kommer de fleste traller til kort. Rett før jul så jeg en notis på Facebook om at Seakayakinguk hadde traller til salgs. Jeg har hørt flere som har skrytt av denne trallen tidligere, men ikke prøvd den selv. Jeg la inn en bestilling, og når den kom slo det meg hvor liten og enkel den er.

Jeg var skeptisk til de små hjulene, men etter en prøvetur fra bilen og ned til naustet, en humpet tur på 100 meter, var jeg overbevist. Formen gjør at kajakken sitter som støpt, og med kun en enkel reim å stramme er den superenkel i bruk. Og til tross for at det humpet godt, gikk det veldig greit å trille kajakken ned. Denne trallen er en genistrek. Den kan enkelt demonteres og går ned i en klassisk dagsluke! Trallen kan kjøpes for 102 pund direkte fra

www.seakayakinguk.co.uk

 

Les også: East Pole Paddles Nanook tip

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy