4649 Views

Reed reserveåreholder

Om du har med deg reserveårer ligger de gjerne på fram- eller bakdekket. Glassfi ber eller karbon er hardt og lager ofte riper i gelcoaten på kajakken med et lite pent resultat. Disse er spesielt synlige om du har mørk farge på dekket.

September 21, 2020
Åreholderen fra Reed.
Skrevet av:

administrator

Jeg kjøpte en brukt kajakk i fjor som var godt oppripet på framdekket av flere tidligere eiere. Det samme problemet har jeg hatt på flere av kajakkene mine tidligere, helt til jeg oppdaget denne lille geniale holderen fra Reed. Reed er et lite britisk firma som lager mange geniale småting til padlere foruten padlebekledning og spruttrekk.

Slik ser ofte kajakkene ut etter en stund om reserveåren ligger direkte på dekket.
Slik ser ofte kajakkene ut etter en stund om reserveåren ligger direkte på dekket.

Denne lille åreholderen virker bra til å holde årene på plass selv under ganske voldsomme forhold, og har også den fine effekten at den sparer kajakken for mange riper. Holderen kommer med universalfester og den er installert på to minutter. Jeg har brukt den i noen år, og den er en av de tingene som bare virker akkurat som den skal, uten å gjøre noe større nummer utav seg. Den ser også ut som ny selv etter mye bruk, og den er veldig enkel å flytte mellom kajakker.

 Pris er: 31 pund + forsendelse.
www.chillcheater.com

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy