2294 Views

Lesertips- ThermaCELL forvarmere

Padling 1.14: Kjetil Johansen står for denne utgavens lesertips. Han er født og oppvokst i Vesterålen, men jobber nå som lærer i Bergen. Han har i hele sin oppvekst og voksne liv drevet med mange ulike aktiviteter og idretter.

April 04, 2014
Skrevet av:

Edmund Mongstad

-I de siste årene har jeg benyttet meg av ThermaCELL sine forvarmere til ulike formål og aktiviteter. Med bakgrunn i dette, vil jeg gi det en velfortjent omtale. For fem år siden kjøpte jeg mine første forvarmere fra ThermaCELL etter mange kalde opplevelser på sykkel i vinterhalvåret. Jeg har til nå ikke funnet noe skoovertrekk som holder meg tørr på bena når jeg er ute og sykler på våte veier. Fotvarmerne er for meg en nødvendighet for å kunne gjennomføre en sykkeltur over en time når det er fuktig og temperaturen ligger under ti grader celcius.

 

Produktet har jeg også benyttet i telemarkskoene og på padleturer i kajakk. ThermaCELL har for meg også fungert ypperlig når jeg er ute på kajakkturer når temperaturer kryper nedover. Jeg har i min lange og allsidige bruk kun positive ting å si om disse fotvarmerne, og vil med dette anbefale produktet på det varmeste.

 

ThermaCell omtaler sitt eget produkt som markedets mest avanserte og effektive varmesåler for å holde føttene varme ved hjelp av en ny teknologi. Sålen kan varmejusteres mellom tre innstillinger: Ingen varme, medium (37,5 grader) og høy (43,9 grader). ThermaCELL har batteriene integrert i selve sålen, i motsetning til lignende produkter som har eksterne batterier. Batteriet kan enkelt lades i alle strømuttak, og kan lades inntil 500 ganger. Sålene kan justeres etter størrelse eller skotøy, og har en kant i hardt stoff som gjør at de kan klippes. ThermaCELL varmesåler kommer i fem størrelser. Sålene gir ekstra støtdemping, er vannavstøtende og kan brukes til alle utendørsaktiviteter hele året. Det gis 100 prosent fornøyd garanti med 30 dagers full returrett.

 

ThermaCELL sine egne produktspesifikasjoner og Kjetil sin anbefaling tyder på at dette kan være et produkt som er vel verdt å forsøke for den som ikke vil fryse på bena i vinter.

 

Pris: 1.595,-

Mer info: www.noragent.no

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy