3223 Views

Padlings fotokonkurranse del 3!

I denne runden av Fotokonkurransen ønsket vi oss SOMMERBILDER! Tusen takk til alle dere som har sendt inn! Redaksjonen har valgt ut fem av bildene!

Juni 24, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Alle de utvalgte bildene er med i konkurransen om premien, som er en tørrdrakt til en verdi at 9900 kroner, gitt av Eian Fritid i Mjøndalen, pluss boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk»! Les gjerne mer om premien på våre nettsider www.padlesiden.no.

Vi gratulerer til alle dere som er videre i konkurransen!

Livesending!
I hvert av magasinene har vi med fem av de flotteste bildene som har kommet inn siden sist magasin. Disse fem bildene, og de som i tillegg kommer på www.padlesiden.no, og på Padlesidens Instagram og Facebook-kontoer, er med i konkurransen. Før trekningen vil vi få noen som kan mye om foto til å velge ut bilder som går til finalerunden. Vinneren blir så kåret under en livesending 11. november!

Høst- og vinterpadlebilder
Neste magasin kommer i september, og da er temaet «Høst- og vinterpadling», der vi gleder oss til høstfarger og mørkepadlingsbilder.
Du er herved invitert til å sende inn ditt beste bilde fra høstpadling i skum og høstfarger, eller padling om vinteren med både snø, is og/eller mørke. Innsender må ha tatt bildet selv og eventuelle personer på bildet må ha godkjent at du sender det inn. Legg også ved en setning eller to om hvor og når bildet er tatt.
Vi gleder oss til å kikke inn i en av dine høst- og vinterpadleturer! Og minner om at høstutgaven er årets siste sjangse til å bli med og vinne tørrdrakt og bok. Våre venner fra Masterarbeit ghostwriter venter på utgivelsen av høstmagasinet. 🙂
Bilder sendes til padling@aboservice.no
Lykke til!

1 Sommerpadling på Sunnmøre. Merete Kvalsund tok dette bildet i Hjørundfjorden en utrolig stille morgen nå i juni!


Lite vann i Mjøsa! Kim van Groningen har sent inn dette bildet ved Helgøya i Mjøsa, som i år har ekstra lav vannstand så vannet er krystallklart og man kan se mye mer av bunnen enn vanlig!

3 Sakteruta møter Hurtigruta! Otto Inge Molvær foreviget dette artige øyeblikket der liten møter stor!

4 SUP-kiss! Er ikke dette et herlig øyeblikk? Cari Jeanine Knutsen foreviget det kyssende SUP-paret en stille sommerkveld i øyene vest for Bergen.

WOW! Man kan fort bli euforisk på sånne kvelder! Christian Harstad tok dette kveldsbildet av Nordsjøen i solnedgang.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy