Premium

Som abonnent på Magasinet Padling får du tilgang til alle våre plussartikler. Klikk deg inn på en av artiklene merket med P+, og logg deg inn for tilgang til alle våre artikkler. 

-Vi er ikke terrorister!

-Vi er ikke terrorister!

Du følger sikkert mange padleinteresserte mennesker på Instagram. Dette kan det komme mye godt ut av. For Kristoffer førte det til at han ble invitert til å holde padlekurs i oljelandet Kuwait!

Ville og vakre Patagonia

Ville og vakre Patagonia

I vår serie med padleinspirasjon fra utlandet, er turen nå kommet til Patagonia! Patagonia er et stor geografisk område i Sør-Amerika, og deles mellom Chile og Argentina. Les om Kims opplevelser i en region med marmorgrotter, sjøløvekolonier, isbreer, sub-regnskog, turkise innsjøer og en labyrint av fjorder!

Vi var med på kajakkpolo-trening!

Vi var med på kajakkpolo-trening!

Det er søndag morgen. Klokken er enda ikke 9. Vi er på Norges Idrettshøgskole. Det er dags for sesongens første innendørs kajakkpolo-trening! Se filmene her i artikkelen!

Thailand: kajakkpadling på mektige Mekongelva!

Thailand: kajakkpadling på mektige Mekongelva!

I vår serie med padleinspirasjon fra utlandet er turen nå kommet til Mekongelven i Thailand! Far og sønn padlet 900 kilometer! -Mekong-elven skulle visstnok være rolig på denne tiden av året, men dette går unna, skriver Strømninger og virvlinger trekker oss i alle retninger, og er en betraktelig større utfordring enn antatt.

Møt Randonee-kajakken!

Møt Randonee-kajakken!

Se for deg at du elsker både padling i brott og surfing i kajakk, og at du har prøvd veldig mange lekne kajakker gjennom årenes løp. Men, du er ikke helt happy verken med havkajakken eller surfekajakken. Ville du da laget en helt egen, og få satt den i produksjon? Det gjorde Edd!

Lyssetting av kajakk på mørkepadling. Slik gjør du det!

Lyssetting av kajakk på mørkepadling. Slik gjør du det!

Høsten er en fin tid i kajakken, men det mørkner fort på ettermiddagsturene. Lyssetting av kajakken og oss selv oppleves ofte som noe tilfeldig utført. Det er mange meninger i ulike padlemiljøer. Her går vi enkelt gjennom reglene og gir noen praktiske tips til løsninger vi vet fungerer for bruk av lys både på kajakken og deg!

Nytt etter korona: Paddle Sports Show i Lyon!

Nytt etter korona: Paddle Sports Show i Lyon!

Vi padlere møtes på arrangementer hele året og overalt, men hvor møtes egentlig de leverandørene og forhandlerne som vi kjøper kajakker og utstyr av? Svaret er to store utstyrsmesser, en i Lyon i Frankrike og en i Nürnberg i Tyskland. Vi slo av en prat med Kim Andrè Larsen i West Systems. Han var på The Paddle Sports Show i Lyon i Frankrike nå i september.

En kano laget av sopp!

En kano laget av sopp!

Har du fått med deg kanoen laget av sopp? Den er stabil og kan faktisk padles av to personer uten at man verken synker eller velter! Vi har snakket med Katy som laget denne 2,4 meter lange kanoen.

Vi er her: Hoddevik surfesymposium!

Vi er her: Hoddevik surfesymposium!

Så er den i gang, den åttende runden av Hoddevik surfesymposium! Drøye 20 padlere, fra øst og vest, er samlet og har hatt første dag i bølgene!