1840 Views

Strimlet svinekjøtt

Med oppkuttet eller strimlet svinekjøtt på menyen er det i utgangspunktet duket for rask, sunn og smakfull middagsmat. Tilberedningstiden avhenger litt av hvilket tilbehør vi velger – og hvor mye vi scorer på sunnhetsskalaen avhenger også av dette.

September 26, 2019
Strimlet svinekjøtt surret i smakfull saus akkompagnert av fersk fettuccine-pasta, pinjekjerner, cherrytomater, paprika, hvitløk, chilipepper og manchego; osteskivene er ikke bare til pynt – disse kompletterer smakspaletten fra kjøttsausen og tilbehøret. Et dryss timian hever finishen i det hele.
Skrevet av:

administrator

Svinekjøttstrimler stekes på panne på relativt høy varme under stadig omrøring. Det er bra for både saftigheten og smaken på kjøttet om du tar deg tid til å marinere det i forkant. Solsikkeolje og søt chilisaus kan være et fint...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy