2640 Views

Smart påhengsmotor

Kunne det i blant vært godt med noen pausetak i kanoen i stedet for åretak? Kanobutikken leverer elektriske påhengsmotorer og kanoer optimalisert for disse.

Mai 24, 2012
Skrevet av:

Gjesteforfatter

Skal du ut på fisketur eller på jakt, er elektrisk påhengsmotor en stor fordel over lengre avstander. Kanoen kan selvfølgelig også padles, selv med motor påmontert. Kanobutikken opplyser at den elektriske motoren er av modellen Minn Kota Endura 30 leveres med motorbraket.  Alle Minn Kota sine elektriske påhengsmotorer finnes også for saltvann.

 

Minn Kota er den mest solgte elektriske motoren i verden. Grunnen til dette, er at alle komponenter er kompromissløst konstruert og optimalt tilpasset. Dette gjør at de varer lenger og bruker mindre strøm. Alle komponenter er tilvirket og satt sammen i USA. Motorene kan leveres separat, men fortrinnsvis tilbyr kanobutikken pakkeløsninger med motor, festebrakett og kano tilpasset den elektriske motoren. Pris på Mackinaw 156 Deluxe kano med Minn Kota Endura 30 elektrisk påhengsmotor for ferskvann er kr. 11.085,-. Mer info: www.kanobutikken.no

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy