1412 Views

Kremet blåskjellsuppe

Blåskjellsuppe bør ikke være forbeholdt gourmetrestauranter og større festmiddager. Her får du en enkel oppskrift og en detaljert beskrevet fremgangsmåte på hvordan du hvitvinsdamper blåskjell, og deretter lager en deilig kremet suppe med nevnte myteomspunnede hovedingrediens.

Juni 14, 2020
Blåskjell er ferskvare. Når de er ferdig dampet, som dette, er det bare å ta ut musklene og spise dem. Men hvorfor ikke lage en smakfull, kremet blåskjellsuppe når vi først er i gang? Vi bruker kraften fra oppkoket til de dampede blåskjellene og legger til fløte, crème fraïche (eller rømme) og litt sjømatkrydder – og rører godt om – så er basisen for suppen klar.
Skrevet av:

administrator

Handlelisten inkluderer blåskjell, kremfløte, crème fraîche, løk, hvitløk, vårløk, chilipepper og gulrøtter – og en tørr, ikke altfor dyr hvitvin. Det er her en av mytene kommer inn – MÅ vi bruke hvitvin for å dampe skjellene? De fleste gourmetkokker...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 549
    Bestill
  • DIGITAL TILGANG – 12 MND

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    Kr 49
    Bestill

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy