3391 Views

Lesernes Blinkskudd

Juli 14, 2021
Skrevet av:

administrator

Vakre helgelandskysten

Hans Olav Elsebø har sendt oss et vakkert bidrag til lesernes blinkskudd. Bildet tok han i april av en kajakkpadler på vei mot land i det solen gikk ned i Brønnøysund på Helgelandskysten. Etter en mørk vinter setter man ekstra pris på lyse vårkvelder, skriver innsenderen, noe vi er helt enige i.

Flatt hav

Dette flotte bildet har Sindre Slettestøl tatt ved Hidsneset i Sande Kommune på en dag med flatt hav. Som bildet viser kommer storhavet rett inn, og stortaren viser jeg i overflaten. Det er slett ikke dagligdags at man opplever supre forhold som dette.

Som en padletur i himmelen

Der er ikke bare voksne som nyter flotte dager på vannet, noe dette bildet fra Jørulf Vullum er et godt eksempel på. – Noen ganger bare klaffer alt. Når det er helt stille, været er godt, stemningen er god og forventningene er sånn akkurat passe – da oppleves det noen ganger som at man er på padletur i himmelen, skriver Vullum.

Blinkskuddkonkurranse

Blinkskudd-konkurransen fortsetter i 2021, og det trekkes som vanlig en vinner blant de 18 bildene som vil står på trykk i Padling i løpet av kommende år. Dermed er det bare å fortsette med å sende inn bilder til epostadressen: edmund.mongstad@mediadigital.no. Husk at sjansene for å vinne er meget god med tanke på at trekningen vil blir gjort blant totalt 18 bilder ved årets slutt. Lykke til med fotograferingen!

Premie

Årets premie blir i år litt annerledes. For om du blir trukket ut som vinner av fotokonkurransen, får du et to dagers grunnkurs elv på Voss. Dag 1 blir det padling på rolig vann og i rolige strømmer, og du får trening i grunnleggende teknikk og sikkerhet og øver på å lese elven. Dag 2 tas steget videre og vi bruker padleteknikken vi lærte på første dag på litt mer stryk og utfordrende strømmer. I løpet av kurset vil du oppleve mye moro, utfordringer, spenning og mestring i trygge rammer med Vått og Vilt – www.vaattogvilt.no/elvepadling/

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy