3294 Views

Ny serie: Padleinspirasjon fra utlandet!

Oktober 03, 2022
Under det obligatoriske besøket i Tokyo Sky Tree var det artig å kjenne seg igjen i bybildet ut fra kanalene vi hadde padlet i.
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Vi har et helt fantastisk land når det kommer til padlemuligheter og naturskjønne og unike lokaliteter! Samtidig hører vi stadig om padlevenner som har vært på padleturer i utlandet og kommer hjem med begeistring i stemmen og hundrevis av bilder. Utover høsten vil vi komme med en rekke reiseskildringer fra nydelige padlemål i utlandet!

Med sommerens gode padleminner i kroppen er du kanskje en som så smått har begynt å tenke på neste års korte eller lange padleferie? Vi i redaksjonen hjelper gjerne til med padleinspirasjon fra utlandet! Utover høsten vil det komme flere artikler i uken der du kan få inspirasjon og anbefalinger til hvor du kan dra og hva som er høydepunktene.

Vi nevner steder som Danmark, Ukraina, Patagonia, Japan, Skottland, Russland, Peru, Spania, Nederland, og flere land vil komme med etterhvert!
Har du vært på utenlandstur og ønsker å dele erfaringer og inspirasjon så ta gjerne kontakt med redaktøren på laila@padlesiden.no!

Vi begynner i Tokyo, Japan!
Først ut er padling midt i Tokyo, en by med 13 millioner innbyggere, men som har et rent og pent kanalnettverk gjennom alle byens 23 bydeler! Vi ble kjent med padleinstruktør Takashi, og var på tur i 5 dager. HER kan du lese om padling i verdensmetropolen Tokyo, og finne ut når på året det er best å padle hvor i Japan! Du trenger ikke innlogging.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy