2277 Views

Våryr padling, -send inn ditt bilde!

Det er enkelt å bli med i vår fotokonkurranse! Temaet for mars-april-mai er "våryr padling", og du må sende inn senest i slutten av april.

Mars 26, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Vi ønsker bilder med både folk og padlende farkoster på!
Innsender må ha tatt bildet selv og eventuelle personer på bildet må ha godkjent at du sender det inn. Legg også ved litt informasjon om hvor og når bildet er tatt.

Vi trekker ut bilder som kommer på trykk i årets fire magasiner, i tillegg til at bildene kommer her på nettsiden. Neste magasin kommer i mai, så bildene må være sendt innen utgangen av april.

 

Premien trekkes på en livesending i desember og har en verdi på hele 10 149 kr!

Vinneren får nemlig en tørrdrakt fra finske Ursuit gitt av Eian Fritid i Mjøndalen, og havkajakkboken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk»:

Tørrdrakten Ursuit AWS 4-Tex
Kvalitetstørrdrakten Ursuit AWS 4-Tex har et enkelt og rent design med fokus på komfort og bevegelighet. Den kommer i forskjellige størrelser og du kan selv velge om du vil ha unisex- eller damemodellen. Drakten har mansjetter i 2,5 mm neopren i hals og på håndledd. Glidelåsen er plassert fremme, drakten er forsterket i sete og knær, og detaljer som lomme og refleks er inkludert. Drakten er gitt av Eian Fritid i Mjøndalen og har en verdi på hele 9900 kr!

 

«Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk»
Kanskje har du Våttkortet fra Introkurs eller Grunnkurs i havkajakk, eller kanskje har du ikke tatt noen padlekurs i det hele tatt. Boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk» kom ut høsten 2021 og fungerer som ditt oppslagsverk der du får konkrete svar på alt fra utstyr, smart padleteknikk og trafikkregler på sjøen, til nyttige apper, hvor mye vind du tåler, og hav du trenger som sikkerhetsutstyr. Se på boken som en forlenget versjon av padleinstruktøren du hadde, rett hjem til deg! Boken har en verdi på 249 kr.

 

HER ser du de 6 bildene som er videre til superfinalen i desember! De hadde tema «Vinterpadlebilde».

 

Nå er det bare å lete frem ditt beste våryre padlebilde, og sende det til padling@aboservice.no.
Merk eposten med Fotokonkurranse så kommer den raskt dit den skal.

Vi gleder oss til å se alt dere opplever!
Lykke til!

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy