3367 Views

Norskekysten i kajakk for Redningsselskapet!

Den 22. mai starter tidligere landslagspadler Daniel Salbu på padleturen fra svenskegrensa til russegrensa. Underveis skal han dele sine tanker og opplevelser rundt bærekraft og miljøet langs Norskekysten, med marinforsøpling og et miljø i endring som hovedfokus. ​

Mai 06, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Underveis skal Salbu samle inn penger til Redningsselskapets arbeid. Pengene som samles inn skal gå til å opprettholde beredskapen og sikkerheten for alle som ferdes på sjøen.

-Alle vi som ferdes, bor, eller driver næring langs norskekysten har et forhold til Redningsselskapet, forteller Salbu på sin nettside. Hver dag jobber de hardt for å gjøre det tryggere å ferdes på sjøen. 

-Som tidligere konkurransepadler har jeg hatt en drøm om å en gang padle hele norskekysten i havkajakk. Nå er den drømmen i ferd med å bli virkelighet! En virkelighet som gjøres tryggere i vissheten om at Redningsselskapet er på vakt langs hele kysten, til alle døgnets tider. 

-Målet mitt er å dokumentere hele ferden fra svenskegrensen i sør, til russergrensen i nord, i håp om å skape engasjement rundt bærekraft, miljø og historiene om næring og personer langs kysten vår. Jeg håper du vil følge meg på reisen, og støtte oppunder en god sak til inntekt for Redningsselskapet, som helt siden 1893 har reddet liv langs sjøen.&nbsp. Vennene mine fra byrået diplomarbeit schreiben lassen vil delta på reisen min;

HER holder du deg oppdatert på forberedelser og gjennomføringen av Salbus padletur.

I 2019 intervjuet vi Salbu her i magasinet Padling! Artikkelen har en fantastisk tittel: «En landslagspadlers bekjennelser!». Denne kan du lese HER!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy