5931 Views

Her er de 10 finalebildene!

I kveld klokken 19 kåres vinneren av magasinet Padlings Fotokonkurranse 2022! Det skjer i livesending fra Eian Fritids butikk i Mjøndalen, så følg oss gjerne på Facebooksiden "padlesiden". Her ser du de 10 finalebildene!

November 10, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Gjennom året har vi hatt fotokonkurranse gående i magasinet Padling, og dermed også her på nettsidene. Det er kommet inn rundt 80 bilder og vi kan røpe at de fleste av disse er mobilbilder som er tatt for å beskrive stemningen der og da. Akkurat slik det er når man er på padletur og omgivelsene gjør at man blir betatt, salig og glad!

32 utvalgte bilder
Av de rundt 80 bildene som dere padlere har sendt inn, har redaksjonen i magasinet Padling fortløpende valgt ut bilder. Noen av disse bildene er havnet i årets fire magasiner, og noen er kommet inn etter at septembermagasinet gikk i trykken. Tilsammen har vi da 32 utvalgte bilder!

Vår mann innen film og foto på padletur!
Om du leser magasinet Padling, eller om du leser mest her digitalt på Padlesiden, så kjenner du til at en fast spalte nå i 2022, har vært film og fotospalten til Tomasz Furmanek. Han har gjennom året lært oss om smart bruk av mobiltelefonkamera, GoPro, 360-kameraer og speilreflekskameraer, samt allskens artige tilbehør til disse, som passer for oss som er i nærheten av (salt)vann. Vi sendte Tomasz de 32 bildene og ba han om plukke ut 10 av dem som skulle videre til en semifinale.
Det viste seg å være litt vanskelig, så han valgte ut 16 bilder til semifinalen!

Tomasz Furmanek, vår mann med fast spalte om film og foto på padletur i magasinet Padling, har valgt ut semifinalistene i Fotokonkurransen 2022! Foto: Laila Reigstad

Finalebildene
Vi henvendte oss derfor videre til Hege Eian i Eian Fritid, fordi det nettopp er Eian Fritid som har gitt den gjæve premien, nemlig en Ursuit tørrdrakt til en verdi av 9900 kroner!
Hege kikket gjennom bildene og var helt enig med Tomasz; bildene skildrer alle sammen gode stemninger på padleturer, om det er solnedgang, snøvær, brottpadling, møte med seler, om det er stemningen i teltleiren etter en dag i kajakken, eller om det er et kaldt og nedrimet landskap du glir gjennom med kajakken. Men, Hege gjorde jobben, og nå sitter vi her med 10 finalebilder! Nedenfor ser du alle de 10 finalistbildene inkludert hvem som har tatt de og hvor de er tatt.

Hege Eian i Eian Fritid valgte ut de 10 bildene som går til finalrunden i magasinet Padlings Fotokonkurranse 2022. Se finalen live på FB Padlesiden fredag 11. november kl 19. Foto: Laila Reigstad.

Livesending fredag 11. november kl 19
Disse 10 bildene tar vi med oss når vi i magasinet Padling fredag 11. november drar til Eians butikk i Mjøndalen. Vinneren skal kåres på en livesending som vi starter kl 19.

Følg med på Facebook!
Livesendingen sendes på vår Facebook-side PADLESIDEN. Der vil du møte Hege Eian og du vil få se hvilken Ursuit-drakt som er premien og høre om hvorfor Eian har nettopp denne drakten i sitt sortement. Og så kårer vi vinneren, og forhåpentligvis klarer vi å ringe live til vedkommende!

Dette er premien, en Ursuit tørrdrakt i din størrelse, til verdi av 9900 kroner, gitt av Eian Fritid! Foto: produsent.

Kom til Eian Fritid!
Dersom du er i nærheten, eller har lyst på en liten tur, så kom gjerne til Eian Fritid i Mjøndalen! Butikken har ekstra gode tilbud fra klokken 12 til klokken 20. Da får du også møte oss i redaksjonen.

Abonnenttilbud
Vi vil gjerne høre hva du synes om magasinet og padlesiden.no sitt nye innhold i dette året etter at det kom ny redaktør, ny type innhold, og nye samarbeidpartnere. Hører gjerne også fra deg om det er noe du vil lese mer om, eller noe nytt du har lyst at vi skal skrive om. Vi går et nytt år i møte med nye muligheter. Dere som kommer til butikken, eller som følger oss på livesendingen, vil også få det beste tilbudet på å bli abonnent på magasinet Padling og padlesiden.no. Standard pris er 549, men du får det til 399 kr i butikken denne dagen og altså om du følger livesendingen. Dette abonnementet inkluderer allr trykte magasiner i 1 år, alle digitale utgaver av magasinet helt tilbake til 2013, og tilgang til alt det nye stoffet som kommer her på nettsiden, mye av det kommer aldri i magasinet. Og ja, så får du også dette:
Som ny abonnent får du GRATIS med boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk», et oppslagsverk om alt rundt det å være ny eller litt erfaren innen havkajakkpadling. Tegner du abonnement ila morgendagen på Eian Fritid, så får du boken med deg rett i hånden fra kl 18ish og utover til kl 20.

Vi gleder oss til vi ses i morgen, fredag!

I mellomtiden, scroll deg gjennom de ti finalebildene nedenfor!
Vi ønsker alle lykke til under kåringen i morgen kl 19 sammen med Hege på Eian Fritid!

1. FINALEBILDE
Innsender: Stefan Bracke

Her lufter Stefan grønlandskajakken etter vinterlagringen, og det motstrøms i sjøslusene på Lindås nord for Bergen! Her kan strømmen komme opp i 8 knop!

 

2. FINALEBILDE
Innsender: Cari Jeanine Knutsen

«-Er ikke dette et herlig øyeblikk?» skriver Cari, som foreviget det kyssende SUP-paret en sommerkveld i øyene vest for Bergen!

 

3. FINALEBILDE
Innsender: Vidar Aasgård

«-Hvor ble havet av?!» spør Vidar her!

 

4. FINALEBILDE
Innsender: Trine E.B. Lona

Dette stemningsfylte bildet tok Trine av sin 73 år gamle mor da de padlet og teltet på Søndre Årøy i Færder i oktober!

 

5. FINALEBILDE
Innsender: Tor Olav Olsen

Tor Olav padlet i Drammenselva i den blåe, fine tida rett etter at nysnø hadde lagt seg over landskapet!

 

6. FINALEBILDE
Innsender: Kim van Groningen

Kim tok dette bildet ved Helgøya i Mjøsa, et bilde som viser at det var svært lite vann i Mjøsa i år. Dermed så man vesentlig mer av bunnen og vannet var krystallklart!

 

7. FINALEBILDE
Innsender: Øystein Pilskog

«-Luftig!» skriver Øystein om denne opplevelsen der bildet er tatt ut av filmen fra hjelmkameraet til Roger Uggedal!

 

8. FINALEBILDE
Innsender: Merete Kvalsund

Merete tok dette stemningsfulle bildet i Hjørundfjorden en stille morgen i juni.

 

9. FINALEBILDE
Innsender: Rune Morten Hansen

Vinter? Vår? Sommer? Høst? Under brottpadling er det meste av utstyret det samme året rundt!

 

10. FINALEBILDE
Innsender: Liz Palm

Liz tok dette bildet fra stranden på Lista, en tur hun benevner som årets høydepunkt!

_____________________________________________________________________

Og hvem vant?

Jo, det kan du lese HER!

Her er vinneren av vår Fotokonkurranse 2022, iført premien han fikk overlevert i helga som var!

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy