7597 Views

Sjekk ut Padlings nye bok «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk»

Juni 23, 2021
Skrevet av:

Laila

Her kommer boken for deg som er nybegynner i kajakk!
Kanskje har du Våttkortet fra et Introkurs eller et Grunnkurs, eller kanskje har du ikke tatt noen padlekurs i det hele tatt. Boken fungerer som ditt oppslagsverk der du får svar på de spørsmålene du fikk i etterkant av padlekurset, som du ikke fikk spurt instruktøren om. Derfor blir boken en forlenget versjon av padleinstruktøren, rett hjem til deg!

Her finner du informative og lettleste svar på spørsmål og tanker om hvorfor det finnes så mange typer padleårer, hvilket spruttrekk man skal kjøpe, hvordan du holder åren og sitter i kajakken, hvordan du bør kle deg på padleturen, hvilket sikkerhetsutstyr du trenger å ha med, hvordan du padler hurtig, hvordan du oppfører deg i trafikkbildet på sjøen, hvilke apper det er fint å kjenne til, hvor store bølger du takler, hvordan du unngår skader, hvordan du kan bestemme vindstyrke bare ved å kikke på vannet, hvordan du gjør det når du skal frakte kajakker på biltaket, hvordan du redder deg selv og en padlevenn etter velt! I tillegg blir du kjent med to viktige aktører i ditt padleliv, nemlig Norges Padleforbund og Redningsselskapet. 

Boken er ført i pennen av Laila Johanne Reigstad, som er aktivitetsleder i havkajakk og som de siste årene har hatt over 1100 nybegynnere på Padleforbundets Intro- og Grunnkurs i Bergensregionen.

Du oppfordres herved til ikke bare å lese den i sofakroken, men ta den med deg på padleturen, ha den liggende i naustet, les den på sengen, i teltet, gi den i venninnegave, ta den med på padlesammenkomster og diskuter temaene! La den bli din padlebuddy både når det gjelder spørsmål og inspirasjon!

Vi ønsker deg en fantastisk padletid fremover med mye gøy og mye ny kunnskap!

ABONNEMENTSTILBUD

1 års abonnement + bok

4 printutgaver 

Digital tilgang + digitale utgaver

Boken » Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk» (249,-)

1 års medlemskap i Redningsselskapet – RS Aktiv (400,-)

Årspris etter 1 år (499.-)

 

Ordinær pris: 1.148,-

Kampanjepris: 499,-

KLIKK HER FOR Å BESTILL NÅ!

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy