761 Views

Torsketunge og skreimølje

Som nordmenn er vi nysgjerrige av natur; dette har medført at vi har adoptert mange matretter og mattradisjoner fra andre land. Torsketunge har vi sluppet å importere – dette er like urnorsk som smalahove, brunost og fårikål. Denne vesle, undervurderte råvaren fra torsken er tilgjengelig i ferskvaredisker i skreisesongen – og det beste er at den på få minutter kan tilberedes til en smakfull delikatesse.

Februar 22, 2021
Skrevet av:

Gunnar Wiik

Det er en vanlig oppfatning at torsketunge må vendes i eggehvite og brødrasp (griljermel). Men det går helt fint å steke tungene uten dette. Selv om vi da ikke oppnår den samme sprøstekte, crispy hinnen, så vil dette bli en...

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE EKSKLUSIVE ARTIKLER PA NETT?

Er du allerede abonnent?

  • Boksalg

    Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk Pris for abonnenter: 199,- Andre:
    kr 249+ Kr 69 for porto og eksp. gebyr
  • 1 års abonnement + bok

    4 printutgaver

    Digital tilgang + digitale utgaver

    Boken " Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk" (249,-)

    1 års medlemskap i Redningsselskapet - RS Aktiv (400,-)

    Årspris etter 1 år (499.-)


    Ordinær pris: 1.148,-

    Kampanjepris: 499
  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 549
    Bestill
  • DIGITAL TILGANG – 12 MND

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    Kr 49
    Bestill

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy