239 Views

Torsketunge og skreimølje

Som nordmenn er vi nysgjerrige av natur; dette har medført at vi har adoptert mange matretter og mattradisjoner fra andre land. Torsketunge har vi sluppet å importere – dette er like urnorsk som smalahove, brunost og fårikål. Denne vesle, undervurderte råvaren fra torsken er tilgjengelig i ferskvaredisker i skreisesongen – og det beste er at den på få minutter kan tilberedes til en smakfull delikatesse.

Februar 22, 2021
Skrevet av:

Gunnar Wiik

Det er en vanlig oppfatning at torsketunge må vendes i eggehvite og brødrasp (griljermel). Men det går helt fint å steke tungene uten dette. Selv om vi da ikke oppnår den samme sprøstekte, crispy hinnen, så vil dette bli en...

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE EKSKLUSIVE ARTIKLER PA NETT?
  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 499
    Bestill
  • DIGITAL TILGANG – 12 MND

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 399
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 39
    Bestill

Er du allerede abonnent?

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy