1275 Views

Havetsfestsuppe

Suppe er godt året rundt, vet vi. Gjennom internett, diverse matspalter og kokebøker nærmest vasser vi i innspill i jakten på den perfekte oppskriften på den perfekte retten. Som matglad sunnmøring, oppvokst ved kysten, er det få ting jeg setter høyere enn en god fiskesuppe. Når fisk og skjell kommer sammen – i samme tallerken – velger jeg å kalle det havets festsuppe.

Mai 29, 2021
Skrevet av:

Gunnar Wiik

Hovedingrediensene mine i denne anbefalingen er torskefilet og blåskjell; om lag 80 – 100 gram stekt torsk og 40 – 50 gram ferdig dampet og renset blåskjell per tallerken, kan jo være et utgangspunkt. Men hva er egentlig den perfekte...

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE EKSKLUSIVE ARTIKLER PA NETT?
  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 499
    Bestill
  • DIGITAL TILGANG – 12 MND

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 399
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    Kr 39
    Bestill

Er du allerede abonnent?

Følg oss på Facebook

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy