1349 Views

Grillet klippfisk

Klippfisk er en veldig anvendelig råvare for matlagning, til tross for at vi i Norge tenderer til å bruke den bare i et fåtall retter og variasjoner, enten kokt eller stekt. Derfor har jeg denne gangen valgt å fokusere på en klippfiskvariant hvor hovedingrediensen grilles. Tipset snappet jeg opp fra to fantastiske klippfiskkokker ved Klippfiskakademiet i Ålesund, Mindor Klauset og Tiago Lopes.

April 21, 2021
Grillet klippfiskrygg servert sammen med ovnsbakte småpoteter og grillet paprika. Dette er en sunn og smakfull rett som padlevennene dine vil sette stor pris på.
Skrevet av:

Gunnar Wiik

Retten er enkel å tilberede, men med all grilling gjelder det å følge med, slik at potensialet i råvarene blir godt tatt vare på. Fiskekjøttet skal være saftig når det serveres. Derfor bør vi egentlig ta det av grillen rett...

VIL DU LESE DENNE OG ANDRE EKSKLUSIVE ARTIKLER PA NETT?

Er du allerede abonnent?

  • Boksalg

    Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk Pris for abonnenter: 199,- Andre:
    kr 249+ Kr 69 for porto og eksp. gebyr
  • 1 års abonnement + bok

    4 printutgaver

    Digital tilgang + digitale utgaver

    Boken " Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk" (249,-)

    1 års medlemskap i Redningsselskapet - RS Aktiv (400,-)

    Årspris etter 1 år (499.-)


    Ordinær pris: 1.148,-

    Kampanjepris: 499
  • 1 ÅRS ABONNEMENT

    - UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 549
    Bestill
  • DIGITAL TILGANG – 12 MND

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    Kr 49
    Bestill

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy