Pakketilbud

last ned (1)

Nytt samarbeid kommer deg til nytte og glede!
Nå har vi i RS Aktiv, magasinet Padling og www.padlesiden.no begynt å samarbeide. Vi har alle det samme målet, nemlig padling i trygge og gøye rammer! For å holde deg oppdatert på padling med kano, kajakk, SUP og packraft, på sikkerhet, det smarte utstyret og på ukentlige nyheter fra padleNorge, så har vi nå gleden av å komme med et riktig godt abonnementstilbud for deg som er RS-medlem! Du får tilgang til alt inne på www.padlesiden.no. Du vil også finne faste bidrag fra RS og Norges Padleforbund.

Og nå får du også boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk», som kom ut i september. Dette er den lettleste og muntre guiden for deg som vil lære å padle, få innsikt i kajakktyper, padleteknikk, utstyret du trenger, hvordan du redder, hvordan du forebygger skader, hvordan du kommuniserer med de på land, hvordan du skal kle deg, hvilke apper du bør ha, og hvordan du skal oppføre deg i trafikkbildet på sjøen.

Pakken har en verdi på 1148 kroner, men du får den for kun 499 kroner!

  • 1 års abonnement + bok

    - 1 års medlemskap i Redningsselskapet - RS Aktiv - 1 års digital tilgang til Padlesiden.no - Boken " Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk"
    Pris: 499
    Bestill